Αθήνα 5/7/2020

Επαναλειτουργία Γραφείων Συλλόγου Σ.Ρ.Ε
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά εσείς και οι οικογένειές σας.
Η λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου, από την Δευτέρα 06 Ιουλίου θα γίνει με προσαρμογή στην νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας - προφύλαξης για όλους μας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, λόγω συνάθροισης ατόμων σε κλειστό χώρο.
Στο πλαίσιο αυτό στα γραφεία θα προσέρχονται τα μέλη του Συλλόγου και το ΔΣ.
Οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να προσέρχονται, μετά από "δυνατή", προηγούμενη συνεννόηση, ώστε να αποφεύγεται η παραμονή στο χώρο περισσότερων ατόμων από όσα επιτρέπεται.
Όλοι όσοι προσέρχονται στα γραφεία θα μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα προστατευτικά (αντισηπτικά κλπ) που θα υπάρχουν στον χώρο.
Ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων θα λαμβάνονται μέτρα ώστε η λειτουργία μας ως Σύλλογος συνολικά (ΔΣ, συνάδελφοι) να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτική και να εξασφαλίζουμε την δυνατότητα ευρείας επικοινωνίας - ενημέρωσης με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα (παρακολούθηση ζωντανά ενημερωτικών συζητήσεων, συνεδριάσεων των γραφείων, από οποιοδήποτε σημείο μέσω διαδικτύου με live streaming κλπ).


Για το ΔΣ του ΣΡΕ.