εγκαταστήστε το Toolbar
του grc.gr
Συλλόγος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ενδιαφέρεται για τη διάδοση του ραδιοερασιτεχνισμού, την προαγωγή των συμφερόντων της υπηρεσίας ραδ/χνη, τον πειραματισμό καθώς και την αναβάθμιση της τεχνικής των ραδιοεπικοινωνιών, εγκατάσταση δικτύων ραδιοεπικοινωνίας ως προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών (Σεισμοί, Δασικές Πυρκαγιές, Πλημμύρες, Ακραία καιρικά φαινόμενα, κλπ).
Σαν μέλη του γράφονται οι πάντες που ενδιαφέρονται για τον Ραδιοερασιτεχνισμό χωρίς περιορισμούς.
Το σωματείο διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) που εκλέγεται ανά τριετία.
Τα γραφεία είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα 19.00 με 21.00. Τα μαθήματα για την απόκτηση του Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη  γίνονται κάθε Παρασκευή  από  τις 18:00.
Για την εγγραφή σας καταβάλετε το μικρό ποσό των 25 ευρώ και η ετήσια συνδρομή για τα δόκιμα μέλη, απο 1/1/2009 ανέρχεται στα 25 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό και την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης τον Μάρτιο του 2008.
Αυτό το  ελάχιστο ετήσιο ποσό  διατίθεται για τα  λειτουργικά έξοδα του συλλόγου, για την γραμματειακή υποστήριξη και  την συντήρηση των  μηχανημάτων της τεχνικής υποδομής σε όλη  την επικράτεια.
Ο  Σύλλογος από το  1996  με  τα  μαθήματα  που  κάνει  έχει  βγάλει  πολλούς και  άξιους  ραδιοερασιτέχνες (ως προσφορά  στο κοινωνικό σύνολο). Ο σύλλογος διαθέτει για όλους τους Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες δίκτυο ραδιοεπικοινωνίας (Αναμεταδότες - επαναλήπτες) καθώς και δίκτυο  aprs.  

ΣΤΡ. ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 7  -  ΤΚ: 15234  -  ΧΑΛΑΝΔΡΙ  -  ΑΘΗΝΑ  - Τηλ: 213-02.97.188
(κάθε Δευτέρα 19:00 - 21:00)