«18ος ΓΥΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ» ΑΣΥΡΜΑΤΗ  ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ

Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και  φέτος ο 18ος Γύρος Βόρειας Εύβοιας με οργανωτή την Π.Ε.Π.Α. Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος όπως κάθε χρόνο ανταποκρινόμενος θετικά στο επίσημο αίτημα της Ένωσης, συνεχίζοντας την επιτυχημένη αυτή συνεργασία, κάλυψε ασυρματικά την εκδήλωση αυτή, με ειδική μηχανοκίνητη αντιπροσωπευτική ομάδα, βοηθώντας στην αποφυγή λειτουργικών προβλημάτων αλλά και στην άμεση κάλυψη απρόβλεπτων περιστατικών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και τους ειδικούς της Π.Ε.Π.Α., και ειδικότερα αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου. 

Ραντεβού στην επόμενη  εκδήλωση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 30/05/2010
ΠΟΛΗ: Αιδηψός
ΑΓΩΝΑΣ: Αντοχής ποδηλασίας δρόμου
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή του αγώνα θα ξεκινήσει από την Αιδηψό και αφού περάσει από Λίμνη Ευβοίας, Στροφιλιά, Αγία Άννα, Πευκί, Ιστιαία (120 χλμ.), θα τερματίσει στην Αιδηψό (4 χλμ. περίπου, πριν μπούμε στην πόλη) Διασταύρωση Άγιος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Κυριακή 30/05/10  11:00 Εκκίνηση όλων των κατηγοριών (Αιδηψός.) 16:00-17:00 Τερματισμός (4 χλμ. περίπου, πριν μπούμε στην πόλη), 18.00 Απονομές (Πόλη Αιδηψού)

Από την Συντακτική ομάδα του SZ1GRC.