ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Γραφείο Ανατολικής Αττικής»

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012
Δημαρχείο «Αμφιθέατρο» Δήμου Κρωπίας
Ώρα 19.00.

Την Δευτέρα 26.03.2012 στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας ( Λ. Βασιλ. Κωνσταντίνου 47, Ισόγειο) ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτρης Κιούσης και ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. κ. Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησαν μία ημερίδα - κάλεσμα για νέους εθελοντές δασοπροστασίας και όχι μόνο, στα πλαίσια της νέας αντιπυρικής περιόδου 2012.
    
Μέσα σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, με κοινό γνώμονα για τους παρευρισκόμενους, την ευαισθησία τους για το περιβάλλον και την καλλίτερη προστασία αυτού, ο Δήμαρχος ως οικοδεσπότης τονίζοντας την αξία όλων που προσπαθούν εθελοντικά να βοηθήσουν τις υπηρεσίες σε περιπτώσεις ανάγκης, βράβευσε την Π.Υ. τις εθελοντικές ομάδες, συλλόγους και τους συνεργαζόμενους φορείς της Πολιτικής Προστασίας για την συμβολή τους κατά την αντιπυρική περίοδο του 2011.
   
Μέσα στους φορείς αυτούς βραβεύθηκε και ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος «Γραφείο Ανατολικής Αττικής», για την δικιά του συμβολή στην αντιπυρική περίοδο 2011.
    
Παραλαμβάνοντας τον τιμητικό έπαινο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, SV1AWL Λάϊος Π. ευχαρίστησε εκ μέρους των μελών - εθελοντών που εκπροσωπεί, τον Δήμαρχο για την ενέργειά του αυτή που «τονίζει και επιβραβεύει», ηθικά των κόπο των εθελοντών, ιδιαίτερα και των οικογενειών τους, που στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που ζούμε, χαρίζουν απλόχερα τόσο ανεκτίμητης αξίας προσωπικό χρόνο και κόπο, βοηθώντας όπου και όταν τους ζητηθεί.   
   
Ιδιαίτερα τελειώνοντας τόνισε ότι όλοι όσοι εμπλεκόμαστε με το θέμα περιβάλλον νιώθουμε μια γενικότερη ικανοποίηση να συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα μας αυτόν μιας και σιγά αλλά, σταθερά το εθελοντικό κύμα μεγαλώνει συνεχώς δίνοντας μεγαλύτερη δύναμη και αποτελεσματικότητα στις παρεμβάσεις του.

Από την Συντακτική Ομάδα.
Για το SZ1GRC