Hμερίδα - Κάλεσμα για νέους εθελοντές δασοπροστασίας
(Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012)
Δημαρχείο Κρωπίας

Ο Δήμαρχος Κρωπίας κ.Δημήτρης Κιούσης και ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ κ.Νίκος Χαρδαλιάς, προσκαλούν σε Ημερίδα - Κάλεσμα για νέους εθελοντές δασοπροστασίας, την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας (Λ. Βασιλ. Κωνσταντίνου 47, Ισόγειο).

Στο πλαίσιο της ημερίδας, ο Δήμος Κρωπίας θα τιμήσει, το Πυροσβεστικό Σώμα, τις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Αττικής και Αν. Αττικής, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορωπίου, εθελοντικές ομάδες, συλλόγους και συνεργαζόμενους φορείς πολιτικής προστασίας για τη συμβολή τους στην αντιπυρική περίοδο του 2011.

Tο Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 η Δημοτική Αρχή Κρωπίας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, είχε συνάντηση εργασίας με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και τις Διοικήσεις Περιφ. Αττικής, Αν.Αττικής και Π.Υ. Κορωπίου, με αντικείμενο την ημερίδα - κάλεσμα για νέους εθελοντές δασοπροστασίας που θα γίνει την Δευτέρα 26 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κρωπίας ( 19:00, Αμφιθέατρο Δημαρχείου Κρωπίας) καθώς και την καλύτερη οργάνωση της προστασίας του Υμηττού την αντιπυρική περίοδο του 2012.
Στη συνάντηση-γεύμα εργασίας στο στέκι του Κυνηγετικού συλλόγου Κορωπίου συμμετείχαν, ο Αρχηγός του Π.Σ, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος, ο Υπαρχηγός Π.Σ,Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, Υποστράτηγος Βασιλ. Παπαγεωργίου, ο Διοικητής της 199 ΣΕΚΥΠΥΣ, Υποστράτηγος Κωνστ.Παπαδογιαννάκης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής, Αρχιπύραρχος, Μιχ. Μαθιουδάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου, Πύραρχος Αθ.Τζοϊτης, ο Υποδιοικητής Π.Υ Κορωπίου, Πυραγός Σοφ.Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας Γεώργιος Σπέλλας, οι αντιδήμαρχοι, Εμμ. Γρινιεζάκης, Θοδ.Γρίβας, Ανδρ. Ντούνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βασίλης Γούλας ( μέλος του ΣΤΟ Κρωπίας και του ΣΠΑΥ), Κωνστ. Δήμου υπεύθυνος οργάνωσης Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας, το προεδρείο και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου με επικεφαλής τον Γιώργο Τσιαχρή και ο ειδικός συνεργάτης Δήμου Κρωπίας, Ι. Κατιμερτζόγλου.