Δελτίο Τύπου
19.2.2017
ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2017 "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ"
    Η κάλυψή του από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

   Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργάνωσε τους Αγώνες Δρόμου "Σπύρος Λούης", για τέταρτη συνεχόμενη φορά, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.
   Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες του Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου, να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής, τιμώντας τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου, Σπύρο Λούη, να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο γνωρίζοντας την ιστορία μας και να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν για αυτόν το σκοπό.
   Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιελάμβανε Αγώνες Δρόμου απόστασης 10 χλμ., 5 χλμ. με κόστος συμμετοχής 6 ευρώ, και αγώνα 1 χλμ. για παιδιά μέχρι 12 ετών άνευ κόστους συμμετοχής.
   o Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. - Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ. με δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών.
   o Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. - Ώρα εκκίνησης: 11:20 π.μ. με δικαίωμα χής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 12 ετών.
   o Αγώνας 1 χλμ. για παιδιά - Ώρα εκκίνησης: 10:10 π.μ. με δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας από έως 12 ετών, τα οποία έτρεξαν με την ευθύνη των γονέων τους.
 
   Όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα έλαβουν chip χρονομέτρησης, αναμνηστικό T-Shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.
   Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του αγώνα έχει αναλάβει η All About Running.

   Περισσότερες πληροφορίες εδώ

   Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος για μία ακόμα χρονιά ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου κάλυψε με απόλυτη επιτυχία τις Ράδιο τηλεπικοινωνιακές ανάγκες  της εκδήλωσης, ευχαριστώντας θερμά τα μέλη του που έλαβαν μέρος για την κάλυψη αυτή.

Από την Συντακτική Ομάδα του ΣΡΕ.