Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε.)
5ο Ham Fest Bazaar 15-12-2013
Δελτίο τύπου


Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το
5ο Χειμερινό Ham Fest Bazaar του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος. 
Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτινή έγινε ακόμα μία από τις μεγαλύτερες Ραδιοερασιτεχνικές συναντήσεις στην Ελλάδα. Παρ' όλες τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες προσπαθεί να επιβιώσει η χώρα μας ετούτα τα χρόνια, μια ανάσα που θαρρείς ήταν απαραίτητη, έδωσε σε όλους μας μία αμιγώς Ραδιοερασιτεχνική δράση την Κυριακή το πρωί, που έφερε φίλους και συναδέλφους απ' όλη την Ελλάδα -στην κυριολεξία-, στο Μαρούσι, στο κλειστό γυμναστήριο "Σπύρος Λούης".
Με τον καιρό στα καλύτερά του για την εποχή και περίσσιο κέφι, από νωρίς το πρωί, ώρα 7.30 ο προαύλιος χώρος του γυμναστηρίου άρχισε να κατακλύζεται από τα αυτοκίνητα των εκθετών, επαγγελματιών, ή ιδιωτών, που έφταναν το ένα πίσω απ' το άλλο, από διάφορα σημεία της επικράτειας, με ιδιαίτερη την παρουσία της Β. Ελλάδας- Μακεδονίας -Θράκης. Οι πρώτες καλημέρες, ευχές, δυο λόγια με τους υπεύθυνους του Σ.Ρ.Ε. SV1NJT (Θανάση) και SV1LJG (Στέλιο), που τους καλωσόριζαν και όπου χρειαζόταν τους συνόδευαν ως την προκαθορισμένη εκθεσιακή τους θέση. Και στη συνέχεια το ξεφόρτωμα άρχιζε. Λίγη ώρα αργότερα η πραμάτειά τους είχε μεταφερθεί μέσα, στον ιδικά διαμορφωμένο πλέον χώρο του γυμναστηρίου.
Ώρα 9.30  η αίθουσα άρχισε να γεμίζει κόσμο. Φίλοι από όλη την Ελλάδα ξανασυναντιόντουσαν, ή ερχόντουσαν παρέα για να βρουν άλλους. Ποικίλο υλικό που αφορούσε άμεσα, ή περιφερειακά το hobby, (ακόμα και συλλέκτες π.χ. γραμμοφώνων, δεκτών, πομπών κ.λ.π.), κάλυπτε όλη την περίμετρο, αλλά και το κέντρο του γυμναστηρίου, εξαντλώντας τα όρια της διαθεσιμότητας του χώρου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να το χαζέψουν, να το ψάξουν, να διαλέξουν, να παζαρέψουν… ώσπου να καταλήξουν στο ποθούμενο. Από τις 11π.μ. και ως αργά το μεσημέρι στην αίθουσα γινόταν το αδιαχώρητο. Την υπευθυνότητα της ηχητικής κάλυψης είχαν αναλάβει τα μέλη SV1LKP (Θοδωρής) και SV1MOD (Δημήτρης), από το γραφείο Α. Αττικής του Σ.Ρ.Ε. στο Κορωπί. Ενώ στην κονσόλα για τις διαρκείς ενημερώσεις - ανακοινώσεις βρισκόταν η SV1CAS (Ειρήνη).
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το μεσημέρι και λίγο πριν την κλήρωση  των πολλών και πλούσιων δώρων, η γνωστή φίρμα της εκλεκτής
"PIZZA FAN", που για αρκετή ώρα μοίραζε γευστικά κεράσματα στο πλήθος
των παρευρισκομένων.                   
Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος ευχαριστεί θερμά όλους όσους  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, σαν εκθέτες, ή σαν επισκέπτες και ειδικά όσους ταξίδεψαν γι' αυτό.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τους υπεύθυνους αντιδημάρχους, διότι χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα ήταν εφικτή αυτή η εκδήλωση. 
Ακόμα ευχαριστεί πολύ τους δωροθέτες μας που για μία ακόμα χρονιά γέμισαν με την αγάπη και τα δώρα τους μία μακριά και πλούσια λίστα.
Και ασφαλώς ευχαριστεί όλους εκείνους τους φίλους - μέλη του Συλλόγου- που ως αφανείς ήρωες βοήθησαν και κατά την ώρα της εκδήλωσης, αλλά και από πολύ καιρό πριν τον πρόεδρο του Σ.Ρ.Ε. και διοργανωτή SV1AWL (Παναγιώτη) και το Δ.Σ. του Σ.Ρ.Ε. για το αποτέλεσμα αυτό της Κυριακής.

Χρόνια πολλά σε όλους. Χαρούμενα και ευλογημένα Χριστούγεννα και πολλές ευχές για την Νέα Χρονιά 2014 με υγεία και δημιουργικότητα για όλους!!!  73.

Από την συντακτική ομάδα του Σ.Ρ.Ε,
Sv1cas       


Τη λίστα με τους λαχνούς που κέρδισαν μπορείτε να τους βρείτε εδώ.